This page looks plain and unstyled because you're using a non-standard compliant browser. To see it in its best form, please upgrade to a browser that supports web standards. It's free and painless.

EXPLORER

| Početna strana | Fascikle | Administracija |

Male životinjice u autiću

explorer | 04 Decembar, 2007 23:15

Šta više boli?

Namršten prek pogled i psovanje i histerisanje koje se završava ubrazanim radom srca, a može se završiti i ne tako bezazleno. Ili osmeh koji potpuno shvata situaciju i prosto se ponekad čudi kako je mogao i on.

Ma ne boli to ništa, zato što nije ni primećeno na pravi način. Loša obuka, prepotentno ponašanje ili uobraženost, mogu dovesti do kolapsa u maloj ulici punoj nabujale strasti. Vatrena suvozačica zajapurenih obraza i po slobodnoj proceni krvnim pritiskom od 180/120 doliva ulje na vatru neiskusnoj vozačici. Kamen je preskočen i nije više prepreka, ali pošto je minić odradio posao na polaganju vozačkog ispita, sad u živom saobraćaju procena prolaska pretvara se u nerešivu enigmu.

Plavuša ima svoju kerušu koja uporno laje čim je gazdarica u nekoj situaciji. A ona voli da bude u situaciji. Keruša laje, reži i izgovara neke reči vičući i gestikulirajući rukama, nogama se snažno oduprevši o patos malog auta.

Stvarno, ali stvarno mi je bilo smešno i tada i sada. Smejao sam se i na njeno dobacivanje kad je plavuša ipak smogla hrabrosti i dovoljno preciznosti da prođe tamo gde bi omanji kamiončić mogao proći, a ne njen maaaali autić.

Smile

Valid XHTML 1.0 Strict and CSS.
Powered by blog.rs