This page looks plain and unstyled because you're using a non-standard compliant browser. To see it in its best form, please upgrade to a browser that supports web standards. It's free and painless.

EXPLORER

| Početna strana | Fascikle | Administracija |

Skupština

explorer | 05 Decembar, 2007 12:34

Veoma krupne stvari prenosi TV. Zasedanje.

Politika i bezbednost. Obaveštajci, bezbednjaci, biroovci, službari, delatnostici, ingerencionari, članovi, agencionari... Bezbednost uslovljena politikom ili politika uslovljena bezbednošću. 

Loodoooo. Ko ono pohvata svaka mu čast. Aiiiii, kasno sam uključio al opet će biti materijala.

Kažu sa govornice: idu NATO ili već neke KFOR trupe kroz Srbiju bez pitanja i najave, sa ovlašćenjem da rade šta hoće. Pa to su valjda Drašković i Tadić potpisali.

Spominju neprijatelje, mir, rat, strane službe, nadzor, sredstva, budžet, ko je iz koje partije na kom mestu i kako je šta stekao i ko za koju stranu službu radi.

Zakon. Kontrola. Totalna okupacija Srbije?

Izbori (raspisivanje 14. decembra 2007.)?

Put, nepravni i neustavni? Nelogično dve agencije unutar jedne i plus jedna nad kojom niko nema ingerencije. Tajna uredba, pravila službe-struke. Kako biti špijun po zakonu (ambasadori?). Odraz transparentnosti i demokratije kontrole javnosti. Prisluškivanje švalerki. Pare sa Kipra. Ko je dao CD amerikancima? Ko to ide za parama? Preventivna zaštita. Zamajavanje i zabavljanje naroda.

 Pljačka staničnog WC-a, 5,5 miliona dinara za adaptaciju. U Kraljevu. Evo, ako ne verujete. Slika (pokazuje sliku). Al da to sve zaboravimo. Objekat ima 39 kvadratnih metara. Španske pločice. Lopovluk. Slika i prilika.

XX vek početkom XXI veka režimi praćenja političkih neistomišljenika. Kohabitacija. A haa. Dosmanlijska vlast, a. Kriminal, mafija. Patološki imidž. Prosjački štap i pljačka. CIA je preuzela Gestapo? Kosovski Voker.

Pretnja otimanja Kosova i Metohije. Procena situacije kriznih žarišta. Predsednički ili neki drugi sistem. Pripadnici službi po stranačkoj pripadnosti.

Gospodo Novi Svetski Poredak traži da imamo efikasnu Vojsku i Policiju koja ima dobru službu. Dobro obučenu. Vršljaju i vrbuju strani obaveštajci. Vehabije. Na Kosovu i Metohiji su sve obaveštajne službe. Jedino koga nema su naši. Partnerstvo za mir.

Povreda poslovnika 225. Situacija mokrog čvora je za sanaciju. U Kraljevu. Projekat je odobren i investira se. Vodovod, filteri, grejanje po standardima. Jeeee. Vagoni i kabine za invalide. Dakle, investicija je opravdana, transparentno, čisto.

Ko su lica i gde je direktor. Nekome je u interesu da se ovakav savet ne bavi nacionalnom bezbednošću. Već da budu turitički vodič za američke avijatičare, da vide šta su njihove rakete porušile. Pacifista Boris izigrava Hare Krišnu. Da li je sudija Havijer Solana, Karla Del Ponte ili neko drugi ko će da presudi da li je vlast demokratska. Nema mesta za optimizam sa Borisom.

Dame. Jasno je. Sad je jasno svima. Definicija ne preklapanja. Nadzor službi.

Metri su u pitanju na istoj železničkoj stanici. Gips. Stolarija. Elektro galanterija. 

Još odgovor i da prestanemo da razgovaramo o klozetima u Kraljevu.

Urađeno je, eeevo dokument.

Pauza.

Cool

Valid XHTML 1.0 Strict and CSS.
Powered by blog.rs